NovostiProjekt izgradnje proizvodnog prostora sufinanciran EU fondovima

11.10.2018

eu-konkurentnost
Dana 11.10.2018. sklopljen je Ugovor o kreditu iz financijskog instrumenta ‘ESIF kredit za rast i razvoj’ između tvrtke Termostroj d.o.o., Zagrebačke banke d.d. i Hrvatske banke za obnovu i razvoj za projekt pod nazivom ‘Izgradnja poslovno-proizvodne zgrade i nabava strojeva’. Projekt je sufinanciran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova koji čine Eurposki fond za ragionalni razvoj.

Kroz provedbu projekta povećati ćemo poslovno-proizvodni prostor sa 760m2 na 2400m2 i opremiti ga sa tri nova stroja. S novom organizacijom proizvodnih procesa biti ćemo u mogućnosti iskoristiti poslovne prilike i razviti nove proizvode, proširiti se na nova tržišta te zaposliti nove radnike. Sve to će rezultirati povećanjem prihoda i smanjenjem troškova zbog primjene novih tehnologija i poboljšane organizacije rada.

Ukupna vrijednost projekta je 12.956.352,75 HRK. Projekt je sufinanciran u iznosu od 5.008.780,40 HRK. Razdoblje provedbe projekta je 8 mjeseci, odnosno od listopada 2018. godine do svibnja 2019. godine.

Kontakt osoba za više informacija: Nina Roglić, nina@termostroj.com

Dodatne informacije također potražite na www.strukturnifondovi.hr ili https://www.hbor.hr/tema/esif-krediti-za-rast-i-razvoj

tms-nova-halaesif-hbor